Skip to Content

Mid-level UX / UI Designer

Netherlands, Noord-Holland, AlkmaarProduct Development

Job description

Waarom Betty Blocks?
We zijn er trots op 's werelds eerste echt no-code platform te zijn. Ons doel is dat in 2023 iedereen een applicatie kan bouwen. 'Hoe kunnen we bouwen makkelijker maken' is de basis van alles wat we doen.

Verrassend snel, gemakkelijk en leuk
Ontwikkel applicaties snel en intuïtief door middel van visuele modellering; 100% in de cloud, multi-device en cross-platform, ontworpen met de flexibele Page builder. En dat allemaal zonder code. Waardoor het verrassend eenvoudig, snel, leuk en impactvol is.


Wat ga je doen?

Als UX / UI Designer bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de user experience van ons platform. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Dit doe je met een team van ervaren designers, samen tillen jullie de digitale ervaring van de Betty Blocks gebruikers naar het volgende level.


Als UX / UI designer bedenk je hoe we onze gebruikers het beste kunnen bedienen. Gebruikers over de hele wereld gaan dagelijks aan de slag met jouw ideeën. Dit kan het verbeteren van een bestaand onderdeel zijn of het ontwikkelen van geheel nieuwe functionaliteit. Met in gedachte de visie en style van het Betty Blocks platform ga je aan de slag met verschillende schetsen. Je werkt intensief samen met de product owners. De product owners hebben een product visie en komen aan met het 'wat’. Het is aan jou de taak om hierover te sparren en dit te verbeelden in de vorm van schetsen, prototypes en designs.


Je staat direct in contact met onze gebruikers uit ons gebruikerspanel. Je haalt feedback op om te valideren of wij waarde leveren met ons product. Je voert user tests uit om dit te onderbouwen.

Wie zijn wij?

Wij zien onszelf als een gedreven, energieke en hardwerkende groep vrienden, die gepassioneerd zijn in wat wij doen: het ontwikkelen van applicaties zo eenvoudig maken als fietsen. Met ons no-code platform kunnen organisaties over de hele wereld applicaties maken die de problemen oplossen waarmee ze momenteel in hun unieke situaties mee worden geconfronteerd. We zijn er trots op 's werelds eerste No-code platform voor Citizen Development te zijn. Ons doel is dat in 2023 iedereen een applicatie kan bouwen. 'Hoe kunnen we bouwen makkelijker maken' is de basis van alles wat we doen.


Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als UX/UI Designer.
 • Je kan je ideeën onderbouwen en overbrengen aan anderen;
 • Je kunt je ideeën visualiseren in de vorm van prototypes en designs;
 • Je bent betrokken, neemt initiatief en waarborgt kwaliteit (1 pixel meer of minder maakt jou wél uit). Natuurlijk is er ruimte voor experimenteren en fouten, want daar leren we van;
 • Je bent sterk in het samenwerken met collega's van verschillende disciplines;
 • Je bent communicatief sterk en treed graag buiten de organisatie (contact met gebruikers);
 • Je hebt ervaring met toonaangevende ontwerpsoftware als Sketch, Figma of Adobe XD;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels en Nederlands.

Wat bieden wij?

Naast een maandelijks uitbetaald salaris wat is gebaseerd op jouw profiel en ervaring bieden we het volgende:

 • Een Macbook die je ook privé mag gebruiken;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch;
 • Een goed geregeld pensioenplan;
 • Je kan gebruik maken van onze in-house sportschool en hebt korting op een personal trainer;
 • Een nieuw, google-like, kantoorpand dichtbij het centrum en station van Alkmaar;
 • Vriendelijke, ambitieuze en diverse teams;
 • Vier successen op een vrijdagmiddagborrel, maandelijkse Buffel borrel of een van onze eigen festivals.


Waarom Betty Blocks?
Wij zijn een snelgroeiend, internationaal opererend IT-bedrijf, die jou de mogelijkheid geeft om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. We helpen bedrijven hun menselijk potentieel in IT te optimaliseren door meer werknemers de tools te geven zodat zij zelf bedrijfstoepassingen kunnen ontwikkelen die de innovatie in elk bedrijf stimuleren. Wil jij hier onderdeel vanuit maken en past de vacature helemaal bij jou? Dan ontmoeten we je graag!


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met onze Recruiter Perry Hofman via perry.hofman@bettyblocks.com of telefonisch op +31625778375

or