UX / UI Designer

Job description

Wat ga je doen?

Als UX / UI Designer bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de user experience van ons platform. Je wordt onderdeel van het development team en zal werken aan een van de vijf grote deelproducten. Een development team bestaat uit een frontend developer, backend developer, tester, product owner, scrum master en UX / UI designer. Jij bent het brein achter de look en feel van het Betty Blocks platform. Jij bedenkt hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen. Gebruikers over de hele wereld gaan dagelijks aan de slag met jouw ideeën.

Je gaat aan het werk met een van de uitdagingen die het platform kent. Dit kan het verbeteren van een bestaand onderdeel zijn of het ontwikkelen van geheel nieuwe functionaliteit. Met in gedachte de visie en style van het Betty Blocks platform ga je aan de slag met verschillende schetsen.

Je werkt intensief samen met jouw product owner. De product owner heeft een product visie en kom met het 'wat' en het is aan jou de taak dit te verbeelden in de vorm van user flows. Je staat direct in contact met onze gebruikers uit ons gebruikerspanel. Je haalt feedback op om te valideren of wij waarde leveren met ons product. Je voert user tests uit om dit te onderbouwen.

Een positie waar je veel extern aan het werk bent met een sterke focus op User Experience.

Job requirements

Wie ben jij?

  • Je bent communicatief sterk en treed graag buiten de organisatie (contact met users);
  • Je kan je ideeën onderbouwen en overbrengen aan je team;
  • Je bent sterk in het samenwerken met collega's van verschillende disciplines;
  • Je bent betrokken, neemt initiatief en waarborgt kwaliteit (1 pixel meer of minder maakt jou wél uit);
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels en Nederlands.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met onze Recruiter Perry Hofman via perry.hofman@bettyblocks.com of telefonisch op +31625778375