Sales Coach

Job description

Wat ga je doen?
In de rol van Sales Coach zal je onderdeel worden van onze Revenue Operations afdeling. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het ontwikkelen en coachen van onze SDR’s (Sales Development Representatives). Daarnaast treed je op als consultant en geef je advies over hiring, firing, doorgroei en salarisverhogingen. 

Je zal beginnen met het opzetten van een goed onboarding programma, het ontwikkelen van salestrainingen en bepalen welke externe resources er eventueel nodig zijn. Dagelijks ben je in contact met onze huidige SDR’s om samen met hun gesprekken terug te luisteren en hen te voorzien van feedback.

Naast Alkmaar hebben wij ook kantoren in Londen en Atlanta, je bent ook de coach / trainer voor de SDR’s die daar werkzaam zijn. Tevens werk je samen met de VP Revenue en Revenue Operations Specialist om de afdeling naar een hoger plan te tillen. Jullie uiteindelijke gezamenlijke doel; het enabelen van de sales teams.  

Job requirements

Wie ben jij?

Voor ons is het belangrijkste dat je zelf hebt gewerkt in een sales rol, je hebt minimaal 3 jaar sales ervaring (waarvan minimaal 1 jaar in een B2B omgeving) waarbij koude acquisitie een groot gedeelte van de werkzaamheden was. Verder herken jij je in het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt ervaring met het opzetten en geven van (sales)trainingen;
  • Je hebt ervaring met het voeren van coachgesprekken;
  • Je bent comfortabel met het voeren van gesprekken in het Engels;
  • Je bent een motivator en inspirator.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met onze Recruiter Perry Hofman via perry.hofman@bettyblocks.com of telefonisch op +31625778375